MINI COMPRESSOR autókerék, labdák, matracok, úszógumik vagy kerékpárgumi felfújására – UMK 10 C2

9 900 Ft

A rendkívül sokoldalú kompresszor nem csak otthoni garázsban való használatra ideális, hanem szabadon használható kempingezések és egyéb szabadtéri tevékenységek során, mert egyszerűen a szivargyújtón keresztül működik (12 voltos kapcsolat).

Tehát az Ultimate Speed MINI COMPRESSOR UMK 10 C2 nem csak autókerék felfújására alkalmas, hanem a kirándulás és kempingezés hasznos kis eszköze is. Négy különböző adapterrel rendelkezik, amelyek például labdák, matracok, úszógumik vagy kerékpár- és autógumik felfújására használhatók.

Cikkszám: UMK 10 C2 Kategória:

Leírás

Az Ultimate Speed UMK 10 C2 üzemi nyomása 10 bar-, ez elég magas egy ilyen kis kompresszortól. Még a kompresszorok áttekintésében található teljes értékű eszközök sem képesek erre.

Az Ultimate Speed MINI COMPRESSOR UMK 10 C2 légkimenettel, integrált nyomásmérővel és 3 méter hosszú csatlakozókábellel rendelkezik. A könnyűsúly súlya mindössze 1,7 kg. A 17 x 9 x 15 centiméteres méretekkel rendelkező kompakt kompresszor akkor is befér a csomagtartóba, ha hosszabb utazást terveznek sok csomaggal.

Megosztás