jelenleg elfogyott

olcsó digitális alkohol szonda

5 990 Ft

A szeszes italok és az autóvezetés összeegyeztethetetlenek. A közúti veszélyek és az esetleges balesetek elkerülése érdekében vásároljon alkoholszondát. Segít meghatározni, hogy Ön „ittas”-e, mert a vérben lévő kis mennyiségű alkohol is befolyásolhatja a reakciókat. Ha az eredmény negatív, nyugodtan vezessen, és ha még nem tűnt el a borgőz, akkor jobb, ha taxit hív, vagy tömegközlekedést használ. Egy hasznos eszköz megóvja Önt a bajoktól és a szükségtelen kockázatoktól.

A személyi alkoholszonda előnyei
Volt már olyan, hogy fújnia kellet szondába közlekedési rendőr kérésére? Nem valószínű, hogy ez az eljárás örömet okoz, nem beszélve az időveszteségről és a szabálysértőkkel szemben alkalmazott szankciókról. Ha személyi alkoholszondát használ, mindig biztos lesz a józanságában, és nem kell aggódnia az egyszerű formalitások miatt.

jelenleg elfogyott

Cikkszám: 20.833ALKOHOLTESTER Kategóriák: , ,

Leírás

Az új modell számos előnyös különbséggel rendelkezik a többi opcióhoz képest:

Kis méretek. A készülék egy 116×45×15 mm méretű doboz. Hordható zsebben vagy kis táskában.
Egyszerű alkalmazás. Még a technológiától legtávolabbi ember is megbirkózik az eszközzel.
A mérési pontosság és a mértékegységek kiválasztása. Az alkoholszintet mg/l-ben, (ppm) vagy % BAC-ban lehet kifejezni.
Gyorsan dolgozik. Nem kell perceket várnia az eredményekre – azok a lehető leggyorsabban megjelennek.
Elemmel működő. A StopAlco hordozható alkoholszondához a szokásos AAA típus alkalmas. Egy készlet (2 db) hosszú időre elegendő.
A modern megjelenés a készülék előnyeinek is betudható. A nagy kijelző megkönnyíti az eredmények megtekintését és a következő lépések megtervezését. A megengedett norma túllépése esetén a jelzés nem csak a képernyőn jelenik meg, hanem hangjelzéssel is kiemeli, hogy ne üljön a volán mögé.

Hogyan kell használni a készüléket?
Már említettük, hogy a StopAlco alkoholszondát könnyű használni. A rövid utasítások elolvasása után ellenőrizheti a következőket:

Kapcsolja be a készüléket.
Kérjük, várjon egy pillanatot, amíg az érzékelő felkészül a használatra.
Miután megkapta a jelet, hogy az eszköz készen áll, folytassa a tesztet.
Fújja be a légbeömlőbe.
Látni fogja az eredményt, az néhány másodperc múlva megjelenik a kijelzőn.
Ha 0,50 ppm-nél több alkohol van a szervezetben, a személyi alkoholszonda figyelmeztető hangot ad ki. Az érzékeny érzékelő felfogja a legapróbb alkoholgőzöket is, és nem hibázik, így az eredményekhez nem fér kétség. Ezután folytassa a körülményeknek megfelelően a napját.

Megosztás