Barion Pixel

Kisokos



Partner kisokos és regisztráció (utóbbi a lap alján )

Gratulálok a sikeres regisztrációhoz és Üdvözöllek az értékesítő partnerek között !

A webáruház termék megosztása nagyon egyszerű, vágjunk is bele !

Miután sikeresen regisztráltál és az jóváhagyásra került, majd  beléptél a PARTNER OLDALRA ezt a statisztikát kell látnod:

Itt tudod akár naponta többször is ellenőrizni az eredményességedet. ( a megosztott termékeidre való kattintások számát, az ebből generálódó vásárlásokat és természetesen a te jutalékodat is ami összejött. Ennek a kifizetése 5.000 Ft-tól kérhető, 20.000 Ft jutaléknál automatikusan kifizetődik.  Ez bankszámlára történik, az első kifizetés előtt e-mailben értesítünk és bekérjük a számlaszámodat ahova kéred a kifizetést.

Osztogatás menete :

 

  1. Megnyitod az osztani kívánt terméket, és fent a linkjéhez hozzá másolod az azonosító kódodat. Így kiegészítve már posztolhatod is a facebook-on, a rendszer neked azonosítja majd a belőle történt vásárlást.  

Osztani lehet a facebook saját idővonalra, jelentkezni lehet releváns facebook csoportokba és oda osztani , továbbá az ügyesebbek készíthetnek erre saját csoportot, vagy  messenger beszélgetést azon ismerősök köréből, akit érdekel a divat-ruha-táska téma .

 

Fontos jó tanács, hogy beosztásnál írd hozzá, hogy “köszönöm ha megosztod” – így jó eséllyel tovább osztják és még több bevételt generálnak neked.

Ezt kell megtenned napi 5-6 termékkel,  azért is mert kb. ennyi új kerül fel naponta (ezt érdemes figyelni) Ha ezzel kész vagy már csak hátra kell dőlnöd és nézned hogy növekszik a  jutalékod.

REGISZTRÁCIÓ: