Garancia info

GARANCIÁVAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK :
A megrendelt árut a a kézhezvétel után 14 napon belül,  tudjuk cserélni vagy elállás esetén az árát visszatéríteni. ( célszerű a terméket ezen időn belül kibontani és kipróbálni) 14 nap után garanciális ügyként kezelhető a reklamáció.

Alkatrészek: Kérem vegyék figyelembe hogy beépítendő és egyéb alkatrészeket a csomagolás kinyitása után ( pl.külön fűrészlánc, tűzőgépkapocs, stb… ) nem tudunk cserélni, illetve visszavásárolni !

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy csak sértetlen, hiánytalan, eredeti csomagolásban lévő terméket áll módunkban visszavenni. Amennyiben ez nincs meg vagy a készüléken használat nyoma látható, csak garanciális javításként tudjuk kezelni, összeget vissza adni ez esetben nem nem tudunk. Amennyiben nem cserét kér hanem pénz visszatérítést úgy a termék árát tudjuk visszautalni, a szállítási költséget nem.

Elállás  esetén a termék visszahozása / visszaküldése minden esetben a vásárló költsége! Visszaküldési cím: ( RAPIDLOG / JOCUCCOK.EU – 1151 Budapest, Székely Elek út 11.  – 51-as raktár)  Elállás vissza küldésénél, vagy behozatalánál kérjük a bedobozolt terméket fóliába vagy papírba becsomagolni és  jól láthatóan ragasszon a csomagolásra kívűlre egy ‘ KÉSZLETRE VEHETŐ / jocuccok.eu ‘  felitratot.

Garanciális javítás ügyben kérjük ezt a telefonszámunkat hívja: +3620 5216521

Garanciális javítás  esetén a termék visszahozása / visszaküldése minden esetben a vásárló költsége! Visszaküldési cím: ( RAPIDLOG / JOCUCCOK.EU – 1151 Budapest, Székely Elek út 11.  – 51-as raktár)  Garanciális javítás küldésénél, vagy behozatalánál kérjük a bedobozolt terméket fóliába vagy papírba becsomagolni és  jól láthatóan ragasszon a csomagolásra kívűlre egy ‘ HIBÁS TERMÉK – GARANCIÁLIS JAVÍTÁSRA / jocuccok.eu ‘  feliratot, valamint a nevét, telefonszámát és a hiba rövid leírását.

 

Garancia az összes termékünkre a vásárlás időpontjától számított 1 év. 
A rendelést ezen tények tudatában kérjük leadni.